طرح موضوعات مربوط به آسیب‌های اجتماعی در سخنرانی معاون اداری مالی

شناسه خبر : 41751

1396/02/01

تعداد بازدید : 1106

طی سخنانی از سوی معاون اداری مالی مطرح شد: آسیب‌های اجتماعی از نظر انسانی، سرمایه انسانی کشور را منهدم می‌کند، از نظر اجتماعی انسجام کشور را منهدم می‌کند و از نظر سیاسی بی‌کفایتی نظام مقدس جمهوری اسلامی را هدف‌گیری کرده است.

دکتر عبداللهی معاون اداری مالی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران طی سخنرانی خود در سیزدهمین اجلاسیه مدیران و موسسان مدارس علمیه خواهران اظهار داشت: در گزارشی که از بنیاد راکفلر به دست رسیده آمده است که جهان فعلی ما مشتمل بر پنج قاره نیست، بلکه شش قاره‌ای است؛ قاره ششم ایران است. اکنون اجماع جهانی متشکل از ناتوی عربی، اعتلاف استکبار جهانی و ورشکستگان سیاسی منطقه به این نتیجه رسیده‌است که اگر هجمه‌ای همه جانبه به قاره ششم -که ایران است- آغاز نشده و ایران مهار نشود، بر اساس آموزه‌های جهان‌شمول مهدویت این قاره پنج قاره دیگر را در خود خواهد بلعید.

دکتر عبداللهی در ادامه با اشاره به انتخابات پیشرو اظهار داشتند: امروزه توجه به اصل نظام و توجه به انتخابات وظیفه اصلی حوزه‌های علمیه است و آن وظیفه، تشویق جوانان به ورود به عرصه انتخابات است. وی در ادامه افزود: ما پیاده‌نظام و افسران نظام مقدس جمهوری اسلامی در این جبهه پرتلاطم می‌باشیم.

ایشان در زمینه آسیب‌های اجتماعی بیان داشتند که بی‌توجهی و بی‌تفاوتی نسبت به آسیب‌های اجتماعی خطری بزرگتر از خود آسیب اجتماعی است. کما اینکه بی‌تفاوتی نسبت به بدحجابی آسیب‌های خیلی بیشتری را نسبت به کشف حجاب رضاخانی به جامعه وارد کرده است. این معضل در زمینه دیگر پدیده‌های آسیب اجتماعی نظیر روابط نامشروع، سقط جنین غیرقانونی، مصرف الکل و مواد مخدر، نیز قابل توجه است.

ایشان در ادامه با خاطرنشان ساختن دیدگاه مقام معظم رهبری مدظله‌العالی اظهار داشتند نظام جمهوری اسلامی آسیب‌هایی دارد که نباید بر روی آن سرپوش گذاشت بلکه باید به‌صورت علمی با آن برخورد گردد و از ظرفیت‌های علمی کشور در مواجهه با این آسیب‌ها استفاده شود. ایشان به پایشی که در سال 95 میان 5000 نفر از طلاب خواهر در مقایسه با 2600 نفر خواهر غیرطلبه انجام گرفت، اشاره کرده و بیان کردند که خواهران طلبه در 22 مورد از 26 پدیده آسیب اجتماعی از وضعیت مطلوب‌تر و مناسب‌تری برخوردار بوده‌اند که این بیانگر تاثیر مثبت فعالیت حوزه‌های علمیه در پیشگیری از بروز آسیب‌های اجتماعی بوده است.

  

 دکتر عبداللهی در پایان سخنان خود به دستاوردهای اخیر حوزه‌های علمیه خواهران در عرصه توسعه مدارس و تجهیز مدارس اشاره کرده و افزودند که در مساله خیرین در سال گذشته 30 میلیارد ریال کمک نقدی و غیرنقدی دریافت نمودیم. در قوانین جدید مقرر شده است تا دولت ساختمان‌های دولتی بلااستفاده را در اختیار حوزه‌های علمیه خواهران قرار دهد. حوزه‌های علمیه از پرداخت عوارض و حق انشعابات آب و برق و گاز معاف شدند. تجهیز مدارس در هفت استان کشور در حد 100 درصد انجام شده است و امیدواریم تا در منابع مالی حداقل 25 درصد هزینه‌ها از طریق منابع پایدار تامین شود. تهیه و تدوین اطلس حوزه‌های علمیه در دو مجلد یکی دیگر از دستاوردهای معاونت اداری مالی است. طرح توسعه متوازن حوزه‌های علمیه تصویب شده و به تائید سازمان برنامه‌وبودجه کشور رسیده است. نظام سلامت خواهران طلبه به تصویب رسیده است و عملیاتی خواهد شد.

سیزدهمین نشست مدیران و موسسان حوزه‌های علمیه خواهران با حضور 900 نفر میهمان از سراسر کشور، در روز 30 فروردین در شهر مقدس قم به کار خود پایان داد.

اخبار مرتبط